Hidayet Görgün Ortaokulu

Vizyon: Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren bölgesinde lider okul olabilmektir.

Misyon: Öğrencilerimizin: -Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli, özgüvenli olmalarını, - Problemlerin çözümünde bilimsel yöntemi kullanma gerekliliğini kavramalarını, - Bilgi toplumunun gereksinimi olan araştırmacılar olarak yetişmelerini, - Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, - Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, - Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, - Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını Sağlamaktır.

Başarılar:

Isınma: Klima
Yabancı Dil: İngilizce / Yabancı Dil Ağırlıklı Sınıf
Taban-Tavan Puan Bilgileri: (ADRESE DAYALI KAYIT)
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda Futsal Erkek ve Voleybol Kız Takımlarımız aktif olarak çalışmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Eko-Okullar Projesi yapılmaktadır.

WEB - https://hidayetgorgunoo.meb.k12.tr

Adres - Saray Mahallesi Yüksel Sokak No12 Alanya/ ANTALYA